Diep verscholen in het nog onontdekte franse kronkellandschap van het natuurgebied la "Suisse Normande" ligt een geheime plek. Met zijn onbedorven natuur en het oudste gebergte van Europa. Het Massiff Armoricain, de plek waar water en lucht nog zuiver zijn.

echte bedden eigen toilet !

De ‘Lodge’ en ‘Explorer’ canvas onderkomens zijn stijlvol, comfortabel en robuust ingericht. met Echte bedden gaspit / comfort , houtkachels compleet met buitenvuurplaats dit geeft een gevoel van luxe.

Op het eerste gezicht een primitief verblijf, maar als je wat beter kijkt een luxueus, 21e eeuws canvas onderkomen.

De boerderij staat op een heuvel met vele hectaren natuur. in De onderkomens is Op alle details gelet, zodat je je klaar kunt maken voor het onthaasten en of avontuur...

Gemak = genieten

Alle accomodaties zijn voorzien van eigen toilet
en compleet uitgerustte keuken. Fris opgemaakte bedden bij aankomst. Bij de "OUTPOST" is er van alles voor uw gemak. WiFi, Wasmachine, gekoelde drankjes, postkantoor etc etc.
Geen zin in koken? geen probleem. Met onze "diner-service" laat u zich verwennen door een heerlijke maaltijd in stijl gebracht bij uw canvas onderkomen.

ontspanning, plezier en rust terwijl de kinderen..........

Een plek die de luxe van echte privacy biedt, zonder je hoeven te verbannen in afzondering.

Kinderen kunnen de uitdagende omgeving ongestoord verkennen.

echte bedden eigen toilet !
You don't need therapy, you just need to go glamping

WiFi vind je bij de OUTPOST
Er is geen wifi in je canvas onderkomen. maar beloven u wel een betere verbinding met je omgeving
ADRESSEN, FRANKRIJK, KAMPEREN, LOGEREN, SAFARI, TENT, UNIEK

Met dit verschil: geen leeuwen en tijgers op de loer, hooguit een nieuwsgierig appaloosa-paard of een gemoedelijke camembertkoe.

Geen leeuwen of tijgers op de loer

Safari-Normandie heeft vier tenten op twee locaties. De ‘Explorer’ biedt ruimte aan zes personen, de ‘Lodge’ is geschikt voor vier. Beide locaties zijn niet per auto bereikbaar, maar eigenaren Liesbeth en Lagon van de Lagemaat regelen bagagetransport. De tenten beschikken over wc, douche, houtkachel met kookplaat en oven, watervoorziening, olielampen, vaste bedden met linnengoed. Voor het onversneden safarigevoel is het niet nodig om ver te reizen. In het woeste landschap van het verrassende "La Suisse Normande" staan onze fraai ingerichte canvas accommodaties voor een avontuurlijk verblijf midden in de natuur. Met dit verschil: geen leeuwen en tijgers op de loer, hooguit een nieuwsgierig appaloosa-paard of een gemoedelijke camembertkoe.
De verblijven, worden omgeven door het Suisse-Normande Nationaal park, waar je de mooiste heuvels en rivierbeddingen kunt ontdekken. Het verblijf hier lijkt in de verste verte niet op kamperen zoals je dat wellicht kent. Hier kun je op een bijzondere plek, als gezin, familie of stel maar ook als fietser, wandelaar, cultuurliefhebber, visser, avonturier of paardenliefhebber, genieten en plezier maken, terwijl je van alle gemakken voorzien bent. Boek nu één van de volledig vrijstaande unieke accomodaties, ver van uw buren maar toch niet te ver. Beleef een buitengewone vakantie. Een betaalbare combinatie van onthaasten, avontuur en comfort: hier worden dromen werkelijkheid.

Misschien komt je goede humeur voort uit de voorzieningen in je ‘Lodge’ of ‘Explorer’ tent, waar alle puntjes op de i staan.

Meteen als je uitgepakt hebt en de met de hernieuwbare energiebron aangedreven oven aan hebt gestoken en
iets lekkers op tafel hebt getoverd voel je de rust en stilte over je neerdalen.

Wat dacht je van de echte bedden in onze ‘Lodge’ of ‘Explorer’ tent, waarin je je lekker nog een keer kunt omdraaien en genieten van je welverdiende nachtrust.
Dan is er de frisse buitenlucht en niet onbelangrijk, de rustige omgeving.

Voel het ritme van buitenleven over je heendalen. Je ontdekt de exclusiviteit van Safari-Normandië’s boerderij.

De rustieke gezins en familie ‘Lodge’ en ‘Explorer’ canvas onderkomens, met houtkachels of cookers en gasfornuis geven bezoekers een idee hoe avonturiers hun zomers doorbrachten, zo’n honderd jaar geleden. Op het eerste gezicht een primitief verblijf, maar als je wat beter kijkt een luxueus, 21e eeuws canvas onderkomen. De boerderij staat op een heuvel met vele hectaren natuur. De canvas onderkomens zijn comfortabel en robuust en stijlvol ingericht. Op alle details is gelet, zodat je je klaar kunt maken voor het onthaasten en of avontuur...

Rust en onthaasten is het visitekaartje van de onderkomens. In plaats van slepen met rugzakken en tenten, kun je hier overnachten in onderkomens die alleen qua naam nog aan een tent doen denken. Echte bedden met frisgewassen beddengoed in plaats van kleffe slaapzakken, en je eigen houtoven/fornuis en eventueel een “dutch-oven” bereid je met gemak gevarieerde maaltijden met voor ieder wat wils. Of je maakt gebruik van de diner service. Heerlijke maaltijden warm bezorgd bij je canvas onthaastplek. Voor je moderne behoeften is gratis Wifi en Internet beschikbaar..
Je voelt je binnen de kortste keren thuis........

Een luxe, onthaastende , sportieve of avontuurlijke vakantie met vele mogelijkheden. Een vakantie met kinderen van 0 tot 80 , verblijvend in een zeer ruime luxe canvas safaritent in de natuur met veel verschillende dieren. Vanwege de volledig vrijstaande privé plekken ook voor wandelaars, fietsers, vissers en baby's en ouderen zeer geschikt.
Kleinschalige ruime privé accomodatie of gezellig met anderen in de buurt met comfortabele, echte bedden.

Noem het een moderne Outback of avontuurlijke reis naar de Oost, zoals vroeger. Herbeleef het Victoriaanse boerenleven. Geen overvolle camping, zie hoe je kinderen zich de hele dag vermaken in het bos of bij de dieren. Kom gewoon met vrienden en hun kinderen, en boek de Explorer tenten. Je hebt een hele, hele grote lap grond als privé terrein. Creëer een avontuurlijk privé kamp voor de kinderen en / of een luxe resort voor de volwassenen. Vergeet de drukte en ontspan.

Je luxe tent – is voorzien van comfortabele bedden en een Rangecooker (fornuis), compleet ingerichte keuken met gascomfort en ruime living. Dit vormt jou ruim opgezette privé-verblijf.
Natuur- Vanaf het moment van aankomst kan het hele gezin de flora en fauna van de omgeving verkennen. Leun relaxed achterover met heerlijk eten, bezorgd door ons of klaargemaakt in je eigen keuken, en trek een lekkere fles cider open.
Bos- Echte dieren scharrelen rond je verblijf en zijn zo mogelijk nog nieuwsgieriger naar jou dan jij naar hen. Paddestoelen op de grond, in plaats van in een kookboek of in het schap in de supermarkt. En bomen die erom vragen beklommen te worden!
Na een dag vol avontuur is het tijd je terug te trekken in je ‘Lodge’ of ‘Explorer’ tent. “Weet je wat het is, de kinderen hadden gewoon teveel plezier. Ze klommen in bomen, poerden met grote stokken in de modder en gingen op jacht naar beestjes in het kreupelhout. Overal vonden ze schatten: een horzel met maar één vleugel, die verwoed rondjes draaide op de grond in het bos, een regenboogkleurige kever, met een zijden buikje, die je kon horen klikken als je hem bij je oor hield. Om nog maar te zwijgen over het paardrijden en alle andere activiteiten...”
Vanaf de eerste minuut op normandische safari realiseer je je wat jij en misschien je kinderen al die tijd gemist hebben...

Wij zijn je vraagbaak voor alle locale activiteiten en avonturen. Deel ons avontuur rond de boerderijen en in het Suisse-Normandie reservaat.
Boswandelingen, heerlijke fietstochten, peddel naar nieuwe plaatsen of bestorm de kastelen, of beleef je beste paardrijavontuur ooit.
Mogelijkheden genoeg, dus je kunt met je hele gezin overleggen wat je gaat ontdekken en onderzoeken.
Er is voor elk wat wils, waar je maar zin in hebt.

Echtparen, grootouders, kinderen, jongeren, het maakt niet uit, iedereen vindt hier zijn of haar "eigen" avontuur. Onthaast!

Suisse Normande
Vanwege het reliëf, de beboste heuvels en diepe valleien doet de streek denken aan Zwitserland, daarom wordt de streek ook wel Suisse Normande genoemd. Men kan genieten van de weilanden, boomgaarden, grootse bossen, rivieren, vakwerkhuizen en traditionele boerderijen.
Suisse Normande heeft haar naam te danken aan het bosrijke en heuvelachtige landschap doorkruist door de vele riviertjes. De diepe valleien met steile rotswanden en ruige landschap zorgen voor een indrukkwekkend landschap en verassende omgeving in dit deel van Normandië.    Om het plaatje compleet te maken, vindt u pittoreske dorpjes, verstopt in de valleien en heuvels. De omgeving is werkelijk waar fantastisch en de meanderende rivier de Orne heeft door de jaren heen geleid tot een idyllische setting. De rivier is een paradijs voor watersport liefhebbers die per kajak of kano het verborgen landschap willen ontdekken. Maar Suisse Normande is meer dan de rivier de Orne. Wandelen, paardrijden, mountainbiken en bergbeklimmen in de rotsachtige omgeving zijn uitstekend mogelijk in Suisse Normande.
glamping in frankrijk france Europe, the best luxury campsites and quirky campsites Tags:
Camping Glamping Dutch oven outdoor cooking Slow cooking Un Lit au Pré Feather Down Farms county house house WESTERN RIDING IN FRANCE La Carneille Basse Normandie Orne vankantie vacance Falaise holiday France vacance French hollidays french accomodation franse acomodatie
boerenbed Glamping featherdown farm Ferme paarden franse huizen wundervolles wiesenbett World Equestrian Games holiday vakantie Normandie france frankrijk horse paarden cheveaux trekking trails safari western westernrijden tent tents adventure avontuur pleasure luxury luxe camping campsite Mont St Michel reining La Carneille Heroudiere Reinhill Lagon Liesbeth Bob Alison Careen Bert wilderness resort experiences family friendly natural horsemanship family powwows outings

© 2017 Safari-Normandie - France | Tel: ..33 233385263  | info@safari-normandie.eu


glamping in frankrijk france Europe, the best luxury campsites and quirky campsites Tags:
Camping Glamping Dutch oven outdoor cooking Slow cooking Un Lit au Pré Feather Down Farms county house house WESTERN RIDING IN FRANCE La Carneille Basse Normandie Orne vankantie vacance Falaise holiday France vacance French hollidays french accomodation franse acomodatie
boerenbed Glamping featherdown farm Ferme paarden franse huizen wundervolles wiesenbett World Equestrian Games holiday vakantie Normandie france frankrijk horse paarden cheveaux trekking trails safari western westernrijden tent tents adventure avontuur pleasure luxury luxe camping campsite Mont St Michel reining La Carneille Heroudiere Reinhill Lagon Liesbeth Bob Alison Careen Bert wilderness resort experiences family friendly natural horsemanship family powwows outings