Algemene voorwaarden, Terms and Conditions, Conditions generales


Algemene voorwaarden.


Reservering
Na ontvangst van je reserverings aanvraag (per reserveringsformulier, e-mail, post, fax of telefoon), ontvangt u binnen enkele dagen de bevestiging in pdf via email van ons. Tevens ontvang je hierbij de factuur. Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen is de reservering definitief.
Huurperiode
 • De huurperiode voor de Tenten is volgens schema aangegeven op de website
 • Buiten het seizoen is het ook mogelijk om onze Tenten voor een kortere of langere periode te huren. Informeer bij ons naar de prijzen en mogelijkheden.


Betaling
De aanbetaling voor iedere reservering bedraagt 30% van het totale factuurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn (zonder aanbetaling kunt u geen aanspraak maken op uw reservering). Het resterende factuurbedrag dient uiterlijk 10 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reservering binnen 10 weken voor aanvang van de huurperiode dient het totale factuurbedrag direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Het totale factuurbedrag dient in elk geval te zijn voldaan voordat de Tent kan worden betrokken of voordat u de boerderij kunt betreden.
Annulering
Annulering dient schriftelijk en ondertekend door de persoon die de reservering heeft gemaakt te worden gedaan.
 • Wanneer een annulering meer dan 12 weken voor het begin van de huurperiode wordt gedaan, wordt 70% van de aanbetaling teruggestort.
 • Bij annulering 10 tot 12 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de totale huursom teruggestort.
 • Bij annulering 4 tot 10 weken voor het begin van de huurperiode wordt 40% van de totale huursom teruggestort.
 • Bij annulering 4 weken of minder voor het begin van de huurperiode wordt 10% van de totale huursom teruggestort.
 • Voor annulering een week voor begindatum van de huurperiode of daarna geldt dat er geen restitutie wordt gedaan
Wij adviseren u een volledige reis,- annulering- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
Schoonmaak
Hieronder verstaan wij voor de tent:beddengoed afhalen, stofzuigen, kachel fornuis, koelbox en keukengerei schoon achterlaten, vuilnisbak legen en het sanitair schoon achterlaten. daar rekenen wij voor een tent vijf en dertig/veertig (€35)/€45) euro extra.
Linnengoed
Beddengoed afname is verplicht, incl opgemaakte bedden,€5,50 p/p keukenlinnen en handdoekpakketten zijn te huur.
Huisdieren
Het meebrengen van huisdieren is in overleg toegestaan; schade aangericht door uw huisdier wordt echter op u verhaald. hiervoor rekenen wij €20,- per huurperiode toeslag.
Maximaal aantal personen
Het maximaal aantal personen van de betreffende tent mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk is overeengekomen met de verhuurder, hetgeen met een meerprijs gepaard gaat. Voor eventuele bezoekers dient vooraf toestemming gevraagd te worden.
Aansprakelijkheid
 • Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de tenten, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde behoren, schade aangebracht door medebewoners of huisdieren wordt op hem/haar verhaald.
 • Verhuurder kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder of zijn medebewoners die zich in de gehuurde tent, ander gebouw, natuur, die zich op " La Heroudiere " bevinden.
 • Ondanks de uiterst zorgvuldige samenstelling van onze tenten, kunnen wij voor ongemakken voortkomend uit tussentijdse veranderingen van situaties buiten onze schuld en/of medeweten geen aansprakelijkheid aanvaarden.
 • Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan op het terrein in het algemeen.
 • Het verblijf op het terrein in en om de boerderij op en om de stallen welke aanwezig zijn op de boerderij zijn voor eigen risico.