© 2018 Safari-Normandie -France   |   Tel: ..33 233385263,  | info@safari-normandie.eu

Wat is Glamping?

Glamping, ofwel glamorous camping, staat voor het comfort van een hotel / Gite gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van de natuur. Tijdens je glamping vakantie bij Safari-Normandie verblijf je in een compleet ingerichte luxe tent of een bijzondere glampingaccommodatie en kampeer je geheel in stijl, voorzien van alle gemakken. In ons geval geheel privé als een GITE! met slecht enkel accomodaties op 26 Ha.

Luxe en comfort

Op Google inmiddels een van de meest gezochte zoektermen in combinatie met ‘wat is’. Geen luchtbedden, matjes, slaapzakken, of campingbedjes meer. Ook niet meer met de toiletrol onder de arm naar het sanitairgebouw. Want in een glamping accommodatie geniet je van een heerlijk, comfortabel bed en eigen toilet. Daarnaast is er in de accommodaties ook een keukenblok en koelkist aanwezig. Bij Safari-normandie geheel privé niet overzien door andere gasten! Dat is dus echt glamorous kamperen!

Neem jezelf en je gezin mee terug naar de tijd van de grote ontdekkingsreizigers.
Get Unplugged! Ontdek de echte ontspanning . Relax buiten de gebaande paden. Ze vergeten hun Ipad, Nintendo of X-box, Pokémon Go. weten ze niet hoe je een boomhut bouwt of bramen moet plukken. Dat duurt niet lang. Zijn ze ooit ontwaakt door het geluid van een specht, het ritselen van een ree in het bos of voorbij galopperende paarden?
Weten ze het verschil tussen een eik en een beuk?......


Een verblijf bij ons zal iets wakker maken in de kinderen, waardoor ze nieuwsgierig worden naar de wonderen van de natuur. De eerste aanblikken van de tent waar paarden vrij rondwaren bij je onderkomen. In ons bos zal je je in een andere wereld doen wanen. Is het een lodge in de Afrikaanse Savanne? Één van de nederzettingen uit ‘Swallows and Amazons’? Of de schuilplaats die Tarzan voor Jane bouwde?Tijdens je Glamping vakantie bij ons ben je gegarandeerd van een zeer ruime privéplek. Daar waar uw kinderen met andere ongestoord vrij in de natuur kunnen spelen.

Recommended on Glampings.nl

glamping in frankrijk france Europe, the best luxury campsites and quirky campsites Tags:
Camping Glamping Dutch oven outdoor cooking Slow cooking Un Lit au Pré Feather Down Farms county house house WESTERN RIDING IN FRANCE La Carneille Basse Normandie Orne vankantie vacance Falaise holiday France vacance French hollidays french accomodation franse acomodatie
boerenbed Glamping featherdown farm Ferme paarden franse huizen wundervolles wiesenbett World Equestrian Games holiday vakantie Normandie france frankrijk horse paarden cheveaux trekking trails safari western westernrijden tent tents adventure avontuur pleasure luxury luxe camping campsite Mont St Michel reining La Carneille Heroudiere Reinhill Lagon Liesbeth Bob Alison Careen Bert wilderness resort experiences family friendly natural horsemanship family powwows outings