Algemene voorwaarden, Terms and Conditions, Conditions generales


Algemene voorwaarden.


Reservering
Na ontvangst van je reserverings aanvraag (per reserveringsformulier, e-mail, post, fax of telefoon), ontvangt u binnen enkele dagen de bevestiging in pdf via email van ons. Tevens ontvang je hierbij de factuur. Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen is de reservering definitief.
Huurperiode


Betaling
De aanbetaling voor iedere reservering bedraagt 50% van het totale factuurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn (zonder aanbetaling kunt u geen aanspraak maken op uw reservering). Het resterende factuurbedrag dient uiterlijk 10 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reservering binnen 10 weken voor aanvang van de huurperiode dient het totale factuurbedrag direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Het totale factuurbedrag dient in elk geval te zijn voldaan voordat de Tent kan worden betrokken of voordat u de boerderij kunt betreden.
Annulering
Annulering dient schriftelijk en ondertekend door de persoon die de reservering heeft gemaakt te worden gedaan.
Wij adviseren u een volledige reis,- annulering- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
Schoonmaak
Hieronder verstaan wij voor de tent:beddengoed afhalen, stofzuigen, kachel fornuis, koelbox en keukengerei schoon achterlaten, vuilnisbak legen en het sanitair schoon achterlaten. daar rekenen wij voor een tent vijf en dertig/veertig (€35)/€45) euro extra.
Linnengoed
Beddengoed afname is verplicht, incl opgemaakte bedden,€5,50 p/p keukenlinnen en handdoekpakketten zijn te huur.
Huisdieren
Het meebrengen van huisdieren is in overleg toegestaan; schade aangericht door uw huisdier wordt echter op u verhaald. hiervoor rekenen wij €20,- per huurperiode toeslag.
Maximaal aantal personen
Het maximaal aantal personen van de betreffende tent mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk is overeengekomen met de verhuurder, hetgeen met een meerprijs gepaard gaat. Voor eventuele bezoekers dient vooraf toestemming gevraagd te worden.
Aansprakelijkheid